Онлайн курсове

Данъчна Академия предлага онлайн курсове по различни теми от данъчното облагане, които се състоят от поредица от видео уроци. Веднъж закупили избран курс, клиентите могат да гледат видеата в него колкото пъти поискат в удобно за тях време на различни устройства. Именно това е и основното предимство на онлайн курсовете, поради което те стават все по-предпочитана форма за обучение в световен мащаб в последните години.

По-долу можете да намерите списък с онлайн курсовете, които Данъчна Академия предоставя към настоящия момент. След натискане на линка на избраното заглавие, ще бъдете пренасочени към страницата на съответния курс, където ще можете да се запознаете със съдържанието му.

Очаквайте още нови онлайн данъчни курсове съвсем скоро!

Моля да имате предвид, че онлайн курсовете на Данъчна Академия ЕООД се предоставят чрез платформата на Teachable Inc (teachable.com). Когато закупите онлайн курс, за ДДС цели вие закупуват курса от Teachable Inc, а Данъчна Академия продава курса на Teachable Inc. Вие ще получите на електронната си поща документ за покупката от Teachable Inc и в зависимост от вашия статут ще трябва да определите приложимото данъчно и счетоводно третиране.

За въпроси във връзка с онлайн курсовете на Данъчна Академия, можете да ни пишете на [email protected]