АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ 2023

Данъчна Академия има удоволствието да Ви представи абонаментните планове за 2023 година, които ще Ви помогнат да бъдете в течение с най-новите развития в данъчната област.

1. АКТУАЛНИ ДАНЪЧНИ КАЗУСИ И ПРАКТИКА

Това е най-новото онлайн издание на Данъчна Академия, чийто първи брой беше публикуван през януари 2023 г. Всеки месец ще бъде публикувано нов брой, който ще включва видеа с представяне и коментари по актуални данъчни казуси (между 10 и 15 казуса във всеки брой), преглед на най-новата съдебна и административна практика по данъчна тематика в България, а също и представяне на важни решения по данъчни дела на Съда на Европейския Съюз.

Цената за 12-месечен абонамент за "Актуални данъчни казуси и практика" е 600 лева (с ДДС) на човек.

2. ПАКЕТ "ОНЛАЙН КУРСОВЕ"

В този абонамент се включват всички налични онлайн курсове на Данъчна Академия, техните актуализации и новите онлайн курсове, които предстои да бъдат публикувани през периода на абонамента.

Цената за 12-месечен абонамент за пакет "Онлайн курсове" е 600 лв. (с ДДС) на човек.

3. РАЗШИРЕН ПЛАН

Този план включва следните продукти на Данъчна Академия:

- всички налични онлайн курсове на Данъчна Академия, техните актуализации и новите онлайн курсове, които предстои да бъдат публикувани през периода на абонамента;

- абонамент за изданието "Актуални данъчни казуси и практика".

Цената за 12-месечен абонамент за този план е 960 лева (с ДДС) на човек.

4. ПАКЕТ "ALL INCLUSIVE"

В този пакет се включват всички продукти от разширения план по-горе плюс договорен фиксиран брой часове данъчни консултантски услуги на месец или тримесечие. За този абонаментен план при запитване изготвяме индивидуални оферти.

За абонаменти и повече информация, може да ни пишете на [email protected] или да ни се обадите на 0899 566 277.