ДДС аспекти на електронната търговия със стоки и услуги: онлайн курс

Данъчна Академия има удоволствието да Ви покани да участвате в онлайн курса "ДДС аспекти на електронната търговия със стоки и услуги".

Какво представлява онлайн курса?

Онлайн курсът се състои от видеа, които можете да гледате неограничен брой пъти в удобно за Вас време в рамките на 12-месечния абонамент.

Каква е продължителността на онлайн курса?

Общата продължителност на видеата в онлайн курса е около 4 часа.

За кого е подходящ курса?

Онлайн курсът е подходящ за счетоводители, финансови и данъчни специалисти, юристи и предприемачи в областта на електронната търговия.

Какви теми са разгледани в онлайн курса?

В онлайн курса са разгледани важните ДДС аспекти на доставките на стоки и услуги (B2B и B2C) в електронната търговия както към клиенти в България, така и към такива в ЕС и извън ЕС. Дискутирани са ДДС последствията при осъществяване на доставки на стоки и услуги чрез различни платформи за електронна търговия. Подробно описание на темите в курса можете да видите в програмата по-долу.

Каква е цената на курса?

Цената за 12-месечен абонамент за онлайн курса е 300 лева (с включен ДДС).

Как мога да се запиша в курса?

За записване в онлайн курса, можете да ни пишете на [email protected]

Ще Ви изпратим проформа фактура и в 3-дневен срок след получаване на плащането, ще Ви изпратим детайли за достъп до курса и фактура оргинал.


Програма


  ДДС аспекти на електронната търговия със стоки и услуги - уводна част
Достъпно на дни
дни след Вашето записване
  ДДС аспекти на промоционалните активности в електронната търговия
Достъпно на дни
дни след Вашето записване
  ДДС новости за електронната търговия от 2022 година
Достъпно на дни
дни след Вашето записване

Вашият лектор


д-р Светлин Кръстанов
д-р Светлин Кръстанов

Д-р Светлин Кръстанов е доктор по икономика и данъчен консултант с над 15 години опит. Основател е на Данъчна Академия ЕООД - дружество специализирано в данъчните консултации и обучения. Работил е в PricewaterhouseCoopers (PwC) и Ernst & Young (EY) в България и Хърватия, където е консултирал по данъчни казуси множество мултинационални и местни компании от различни сектори на икономиката. Като утвърден специалист по въпросите на европейското ДДС законодателство, през 2013 г. предоставя обучения и консултации в Хърватия във връзка с въвеждането на европейските ДДС правила в страната при приемането и в ЕС. След това през периода 2014 - 2017 г. ръководи практиката по косвени данъци на PwC България.

Бил е водещ лектор по данъчни теми към PwC Академия в България, където е водил десетки семинари и секторно насочени фирмени обучения на данъчна тематика, за всяко от които е получил изключително високи оценки от участниците. Преподавал е също така и в Университета за национално и световно стопанство.

През 2010 г. д-р Кръстанов е защитил успешно докторска дисертация в областта на данъчната политика. Също така има диплома по международно данъчно облагане от Chartered Institute of Taxation, Великобритания. Автор е на редица публикации посветени на данъчното облагане и данъчната политика в български и водещи международни издания. Работил е активно и по законопроекти, свързани с данъчното законодателството в България.

Като лектор на Данъчна Академия е водил десетки обучения по данъчно облагане в Европа и Азия. Също така д-р Светлин Кръстанов е първият данъчен специалист от България поканен да преподава в Международната данъчна академия на IBFD в Амстердам.


Благодарим Ви, че избрахте Данъчна Академия!