Актуални данъчни казуси и практика

"Актуални данъчни казуси и практика" е най-новото месечно онлайн издание на Данъчна Академия, което включва видеа с преглед на избрани съдебни решения по данъчни дела, практика на данъчната администрация и коментари по актуални данъчни казуси.

Изданието е подходящо за счетоводители, финансови специалисти, юристи, предприемачи, студенти и всички други, които искат да бъдат в течение с последните данъчни развития.

Цената за 12-месечен абонамент за изданието е 600 лева (с ДДС) на човек. Цената включва достъп до всички броеве на изданието, които ще бъдат публикувани през периода на абонамента както и до архива с вече публикуваните броеве.

За абонаменти и при възникнали въпроси можете да ни пишете на [email protected] или да ни се обадите на 0899 566 277.

По-долу можете да видите съдържанието на първите два броя на изданието "Актуални данъчни казуси и практика", които бяха публикувани през януари и февруари 2023 година.


Програма


  Актуални данъчни казуси и практика (брой 1/2023)
Достъпно на дни
дни след Вашето записване
  Актуални данъчни казуси и практика (брой 2/2023)
Достъпно на дни
дни след Вашето записване

Вашият лектор


д-р Светлин Кръстанов
д-р Светлин Кръстанов

Д-р Светлин Кръстанов е доктор по икономика и данъчен консултант с над 15 години опит. Основател е на Данъчна Академия ЕООД - дружество специализирано в данъчните консултации и обучения. Работил е в PricewaterhouseCoopers (PwC) и Ernst & Young (EY) в България и Хърватия, където е консултирал по данъчни казуси множество мултинационални и местни компании от различни сектори на икономиката. Като утвърден специалист по въпросите на европейското ДДС законодателство, през 2013 г. предоставя обучения и консултации в Хърватия във връзка с въвеждането на европейските ДДС правила в страната при приемането и в ЕС. След това през периода 2014 - 2017 г. ръководи практиката по косвени данъци на PwC България.

Бил е водещ лектор по данъчни теми към PwC Академия в България, където е водил десетки семинари и секторно насочени фирмени обучения на данъчна тематика, за всяко от които е получил изключително високи оценки от участниците. Преподавал е също така и в Университета за национално и световно стопанство.

През 2010 г. д-р Кръстанов е защитил успешно докторска дисертация в областта на данъчната политика. Също така има диплома по международно данъчно облагане от Chartered Institute of Taxation, Великобритания. Автор е на редица публикации посветени на данъчното облагане и данъчната политика в български и водещи международни издания. Работил е активно и по законопроекти, свързани с данъчното законодателството в България.

Като лектор на Данъчна Академия е водил десетки обучения по данъчно облагане в Европа и Азия. Също така д-р Светлин Кръстанов е първият данъчен специалист от България поканен да преподава в Международната данъчна академия на IBFD в Амстердам.


Благодарим Ви, че избрахте Данъчна Академия!